Αθλητισμός

Να τι παίκτες ψάχνει ο Χιμένεθ

Να τι παίκτες ψάχνει ο Χιμένεθ
Τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που καλύπτουν τα ''θέλω'' του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να καλύψει τα κενά που προέκυψαν αλλά και να ”γεμίσει” το ρόστερ της. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν αναζητά ”κόπιες” του Μάνταλου και του Γιόχανσον, αλλά ποδοσφαιριστές με ορισμένα παρόμοια και συνάμα διαφορετικά στοιχεία.

Όσον αφορά τον μεσοεπιθετικό, ο Ισπανός αναζητά έναν παίκτη ικανό στο ένας εναντίον ενός, στο κράτημα της μπάλας και στην ταχύτητα, με ικανότητα να διεμβολίζει από τα άκρα, ούτως ώστε να δημιουργεί ”ρήγματα” στις αντίπαλες άμυνες.

Στο θέμα του χαφ, η ανάγκη απόκτησης αντί-Γιόχανσον υπήρχε πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού. Αυτή τη φορά, ο Χιμένεθ θα ψάξει για ένα ”καθαρό” εξάρι, έναν αμυντικό μέσο με κύρια ευθύνη τον ανασταλτικό τομέα και λιγότερες επιθετικές αρετές, εφ’ όσον πλέον ο Κονέ λογίζεται ως ”οκτάρι”.

Τέλος, ο Ισπανός θα κοιτάξει και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς οι Βινίσιους και Γιαννούτσος δεν καλύπτουν τα ”θέλω” του για να μπουν στο ευρύ ροτέισον. Ο Έλντερ Λόπες έχει πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του, ωστόσο υπάρχει η ανάγκη ύπαρξης μιας αξιόπιστης εναλλακτικής σε περίπτωση που κουραστεί ή τραυματιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments