Διεθνή

Αλιόνα Ζαΐτσεβα: Η κόρη Ρώσου ολιγάρχη παρακαλάει για συγχώρεση!

Αλιόνα Ζαΐτσεβα: Η κόρη Ρώσου ολιγάρχη παρακαλάει για συγχώρεση!
Η Αλιόνα Ζαϊτσεβα που στις 18 Οκτωβρίου σκότωσε σε τροχαίο 6 άτομα, με δάκρυα στα μάτια είπε προς το δικαστήριο: "Σας συμπονώ και ζητώ τη συγχώρεση σας".

Η Αλιόνα Ζαϊτσεβα, 20χρονη κόρη Ρώσου ολυγάρχει, που σκότωσε έξι άτομα στις 18 Οκτωβρίου, σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο παρακαλώντας για συγχώρεση, καθώς προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων στην Ουκρανία, τον Οκτώβριο, όταν πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε πεζούς.

Η Αλιόνα Ζαϊτσεβα με δάκρυα στα μάτια είπε προς το δικαστήριο: «Σας συμπονώ και ζητώ τη συγχώρεσή σας. Ξέρω πως δεν αλλάξει κάτι, αλλά συγχωρέστε με αν μπορείτε. Προσεύχομαι κάθε ημέρα για τους νεκρούς και τους τραυματίες. Αν ήταν δυνατόν να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έδινα τη μισή μου ζωή. Δεν θα οδηγήσω ξανά. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Συγχωρέστε με».

Η Αλιόνα, που βρίσκεται εδώ και δυο μήνες υπό κράτηση, απάντησε για το εάν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά το δυστύχημα. Οπως υποστήριξε, είχε πιει μόνο παυσίπονα που ήταν είχαν συνταγογραφηθεί.

«Γνωρίζω πως όλοι πιστεύουν πως είμαι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. Δεν θέλω τα θύματα να θεωρούν πως είμαι τοξικομανής. Δεν είμαι εξαρτημένη», είπε.

Ο πατέρας της 20χρονης, Βασίλι Ζαΐτσεβ, πολυεκατομμυριούχος στον τομέα της ενέργειας, κατέβαλε αποζημίωση στα θύματα, εν μέσω ισχυρισμών πως επιδιώκει ελαχιστοποίηση της ποινής της.

«Ζητάμε γονατιστοί από τις οικογένειες των νεκρών και των θυμάτων αυτού του φρικτού δυστυχήματος να συγχωρέσουν την κόρη μας», λέει ο Ρώσος ολιγάρχης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments