Αθλητισμός

«Συμφώνησε με Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας»

«Συμφώνησε με Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας»
Σε πλήρη συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει έρθει σύμφωνα με σερβικό ρεπορτάζ ο Μοχάμεντ Μπεν και πλέον απομένει μόνο το τελικό «ΟΚ» του Ολυμπιακού για να...

Παραμένει «ερυθρόλευκος», αλλάζει χώρα. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπεν ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή για τη συνέχεια της σεζόν στον Ολυμπιακό και πλέον, αν ισχύει το σερβικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Hotsport, έχει δώσει τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο επιθετικός από τις Κομόρες αναμένεται στη Σερβία από τις αρχές του νέου έτους ώστε να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με τον Αστέρα, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου ο Μπεν φυσικά θα συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή του στον Πανιώνιο, τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος στο πρόσωπό του βλέπει τον αντικαταστάτη του Γκανέζου, Ρίτσμοντ Μποάκιε, ο οποίος αντίστοιχα θα πουληθεί.

Άγνωστο είναι ακόμη στην παρούσα φάση αν ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει αν αφήσει από τώρα ελεύθερο τον 28χρονο επιθετικό ή αν θα καρπωθεί ένα μικρό ποσό για να δώσει το ΟΚ της μεταγραφής από τώρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ως τις 30 Ιουνίου και από την 1η Γενάρη έχει δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος στον σύλλογο της αρεσκείας του αλλά όχι να αγωνιστεί σε αυτόν πριν τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments