Άννα Κορακάκη για Σκοπιανό: Με λύγισε το συλλαλητήριο | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιανουαρίου 2018, 17:39

"Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες όχι" . Με αυτό τον τρόπο σχολίασε η Άννα Κορακάκη το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό λέγοντας ότι "λύγισε" από τη συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Άννα Κορακάκη τόνισε πως δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, αλλά αυτό που συνέβη εκεί, όπως είπε τη λύγισε, ενώ η ανάρτηση συνοδεύετε με μια φωτογραφία της αθλήτριας μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

"Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας" έγραψε προσθέτοντας, "εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης".

Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα" έγραψε ενώ για να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις σημείωσε "σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω."

"Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ" σημείωσε παίρνοντας έτσι θέση για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

Δείτε το ποστάρισμα:

TAGS: