Πολιτική

ΑΝΕΛ – Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση

ΑΝΕΛ – Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ διέψευσε τα σενάρια αποσταθεροποίησης και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει.

«Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προσερχόμενος στη κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. 

Όπως είπε, με τον ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ.

Όσον αφορά το θέμα με την ΠΓΔΜ, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος διέψευσε τα σενάρια αποσταθεροποίησης, εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση. «Είμαι γραμματέας της ΚΟ, δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εγώ, ούτε ο Πρόεδρος. Κάντε λίγο υπομονή, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο Πάνος Καμμένος, από την πλευρά του, προσερχόμενος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, επικαλούμενοι δημοσίευμα της real αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση σύνθετης ονομασίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε πως «η real βγάζει κάθε μέρα μια είδηση, δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις, λυπάμαι πολύ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments