Αθλητισμός

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 95-74: Ένας Καλάθης δεν φτάνει

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 95-74: Ένας Καλάθης δεν φτάνει
Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός 95-74: O Nικ Καλάθης πραγματοποίησε... οργιαστική εμφάνιση αλλά ήταν μόνος του στην επίθεση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με κάθε τρόπο η Μπάμπεργκ που υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ήττα-μαχαιριά, η οποία μπορεί να τον βάλει σε μπελάδες στη μάχη για την κατάκτηση μιας θέσης στην τετράδα.

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 95-74: Ο Νικ Καλάθης έκανε… πράγματα και θαύματα στη Βαμβέργη, όμως ήταν απελπιστικά μόνος του. Ουδείς άλλος από το ρόστερ δεν κατάφερε να βοηθήσει τον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 31 πόντους, έχοντας επίσης επτά ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση το πρώτο κομμάτι του πρώτου δεκαλέπτου αλλά και σε ολόκληρο το τρίτο δεκάλεπτο, όταν και έκανε την ανατροπή, δεν μπόρεσε να βρει λύση στους ψηλούς της Μπάμπεργκ αλλά και την ευστοχία τους από τα 6.75μ.

Στον αντίποδα, πλην του Καλάθη δεν υπήρχε κάποιος που να βοηθήσει επιθετικά, με τους γηπεδούχους να τιμωρούν τους ”πράσινους” υποχρεώνοντάς τους στην 8η ήττα τους στη διοργάνωση, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ρούμπιτ με 26 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 42-32, 57-55, 95-74

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments