Αθλητισμός

Η δήλωση Ουζουνίδη για την γκέλα: «Μας κράτησε ο Βλαχοδήμος…»

Η δήλωση Ουζουνίδη για την γκέλα: «Μας κράτησε ο Βλαχοδήμος…»
Τι είπε για το 0-0 με τον Παναιτωλικό και τη συνέχεια.

nttttnnn

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήρε την απόδοση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του, έπειτα από το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Η δήλωση του 49χρονου τεχνικού στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης: «Είναι φυσιολογικό να λείπει το καθαρό μυαλό, έχει αλλάξει όλη η μάδα, αποχώρησαν σημαντικοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Είναι μια καινούργια χημεία και διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού σε σχέση με αυτόν που έχουμε συνηθίσει, στο τέλος παίξαμε 3-5-2, κάτι το οποίο δεν κάνουμε συνήθως. Ο Οδυσσέας (Βλαχοδήμος) μας έδωσε τον βαθμό απόψε, μας κράτησε στο ματς και μας επέτρεψε να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι ακόμα, ο Μυστακίδης δεν ήταν έτοιμος να παίξει 45 λεπτά αλλά το έκανε λόγω του προβλήματος του Δημήτρη (Κουρμπέλη). Χρειάζεται υπομονή, προσπάθεια και ό,τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Για τα γενέθλια του συλλόγου, εύχομαι να βρει τον δρόμο του και να αποκτήσει διοικητική σταθερότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments