Μέλος της ομάδας Ρουβίκωνας καλεί σε υποδοχή για τον Δημήτρη Κουφοντίνα | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 18:38 8 Φεβρουαρίου 2018, 18:38

Μέλος της ομάδας Ρουβίκωνας καλεί μέσω Facebook σε θερμή υποδοχή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ο Δημήτρης Κουφοντίνας -τον οποίο και χαρακτηρίζει πρότυπο αγωνιστή- θα λάβει νέα διήμερη άδεια.

Σήμερα και αφού έγινε γνωστό πως δόθηκε νέα άδεια από τη φυλακή στον καταδικασμένο εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν», το μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε στο Facebook: «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα».

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις μήνες, όταν είχε πάρει για πρώτη φορά άδεια ο εκτελεστής της «17Ν», ομάδα υποδοχής τον περίμενε την ώρα που περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές και τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέα διήμερη άδεια – Αύριο βγαίνει από την φυλακή (vid)TAGS: