Αθλητισμός

”Γκάζια” Βρέντζου με αναφορά στους παίκτες της ΑΕΚ

”Γκάζια” Βρέντζου με αναφορά στους παίκτες της ΑΕΚ
Δεν μπορούσε να το πιστέψει...

”Κήρυγμα” είχε το… μενού της προπόνησης της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τα… άκουσαν για τα καλά δια στόματος Γιάννη Βρέντζου.

Ο Γιάννης Βρέντζος θέλησε να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους, προσπαθώντας να τους αφυπνίσει μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα τους ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ. Αναλυτικά όσα είπε:

Δεν είναι εικόνα αυτή. Είστε στον Ολυμπιακό γιατί σας επιλέξαμε ως τους καλύτερους, εσείς όμως δεν το δείχνετε. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παίρνουν το ένα πέμπτο των χρημάτων σας, είδατε όμως την εικόνα που παρουσιάζουν και το πάθος τους. Σας νίκησαν φέτος τρεις φορές. Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζεται αυτό το πρόσωπο. Ο κόσμος διαμαρτύρεται, έχει απογοητευτεί και έχει δίκιο. Πρέπει να κάνετε τα πάντα για να αλλάξετε την κατάσταση. Να δουλέψετε ακόμη πιο σκληρά και να παλεύετε σε όλα τα παιχνίδια.

Πάμε να κάνουμε το 10 στα 10 έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχετε τα πάντα και πρέπει να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες, τα μεγαλύτερα συμβόλαια και την καλύτερη ομάδα. Αλλά πρέπει να το δείχνουμε μέσα στα παιχνίδια. Πρέπει η απόδοσή όλων σας να βελτιωθεί και να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments