Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο – Εκκενώθηκε κτίριο | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Μαρτίου 2018, 15:30 4 Μαρτίου 2018, 15:30

Έκρηξη σε κτίριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ράμφορντ στο βορειοανατολικό Λονδίνο, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία. 

Το περιστατικό δεν διαχειρίζεται ως τρομοκρατικό. Περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο περιμετρικά του κτιρίου όπου σημειώθηκε η έκρηξη, και το οποίο βρίσκεται σε πολυσύχανστο δρόμο με καταστήματα. 

Η αστυνομία συστήνει στους πεζούς και τους μοτοσικλετιστές να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.  Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη, ενώ οι ένοικοι εγκατέλειψαν το κτίριο. 

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται μετά από αναφορές για έκρηξη στο Χάρολντ Χιλ. Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν τις 13:30 στην οδό Φάρνχαμ. Οι αξιωματικοί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου και η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου βρίσκονται στο σημείο. Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τα αίτια της έκρηξης, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρει μεταξύ άλλων η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ετικέτες: