Θρίλερ με την ομηρία σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Μαρτίου 2018, 18:56 25 Μαρτίου 2018, 18:56

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κρατούμενοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να κρατήσουν όμηρο για λίγα λεπτά αρχιφύλακα. στην 5η πτέρυγα των φυλακών.

Του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό και τον κράτησαν όμηρο για αρκετή ώρα. Τελικά άλλοι συγκρατούμενοι του, κατάφεραν και πήραν τον αρχιφύλακα από τα χέρια τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο αρχιφύλακας έχει τραυματιστεί στο λαιμό, με την κατάσταση της υγείας του, να μην εμπνέει ανησυχία.

Μετά από την 20λεπτη ομηρία επενέβησαν άλλοι κρατούμενοι οι οποίοι χτύπησαν τους δύο δράστες και έτσι κατάφερε ο αρχιφύλακας και διέφυγε. Ο αρχιφύλακας φέρει επιδερμικό τραυματισμό στο λαιμό, ενώ οι δύο κρατούμενοι οι οποίοι είχαν κρατήσει όμηρο τον σωφρονιστικό υπάλληλο, προκάλεσαν φθορές μέσα στην πτέρυγα της φυλακής.

Η κατάσταση τείνει να τεθεί εκτός ελέγχου στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων, όπου μόλις την Παρασκευή κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον Αρχιφύλακα, ενώ χθες οι υπάλληλοι της Φυλακής με δραματική τους ανακοίνωση φώναξαν πως «κινδυνεύουμε».

Πηγή: trikalavoice.gr

Ετικέτες: