Διεθνή

Πυροβόλησαν δημοσιογράφο και την γυναίκα του στη Γαλλία

Πυροβόλησαν δημοσιογράφο και την γυναίκα του στη Γαλλία
Συναγερμός για ακόμη μία φορά στη Γαλλία.

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία. Υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμό ενός δημοσιογράφου από το Αζερμπαϊτζάν και της συζύγου του.

Ένοπλος έβαλε στο στόχαστρο ένα ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό του στο Colomiers, κοντά στην Τουλούζη. Πρόκειται για έναν εξόριστο στη Γαλλία, Αζέρο δημοσιογράφο, τον Ραχίμ Ναμάζοφ και τη γυναίκα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς το περιστατικό να έχει σχέση με προσωπικές διαφορές.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 9 πμ (τοπική ώρα) όταν ένα Audi πλησίασε το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Ο ένοπλος κατέβηκε από το όχημά του και έριξε επτά σφαίρες προτού διαφύγει. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Τουλούζης. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε επίσης από την ένοπλη επίθεση.

Ο Ραχίμ Ναμάζοφ είχε φυλακιστεί και δεχθεί απειλές κατά της ζωής του στο Αζερμπαϊτζάν προτού εξοριστεί. Έχει καταφύγει στην Τουλούζη με την οικογένειά του από το 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γαλλία: Αυτοκίνητο επιχείρησε να χτυπήσει στρατιωτικούς (pic)Γαλλία: Δολοφόνησαν 85χρονη επιζήσασα του ΟλοκαυτώματοςΓαλλία: Αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της τζιχαντιστικής επίθεσηςΓαλλία: Γνωστός στις αρχές ο δράστης της ομηρίας του σουπερμάρκετ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments