Αθλητισμός

“Ρουκέτα” από Σαββίδη: Φουλάρει για Καρέλη σε περίπτωση πρόκρισης

“Ρουκέτα” από Σαββίδη: Φουλάρει για Καρέλη σε περίπτωση πρόκρισης
Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί απέναντι στη Βασιλεία, θα κάνει άμεσα κίνηση για τον Καρέλη.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε λίγο ώρα κόντρα στη Βασιλεία για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της Σπάρτακ Μόσχας. Δύσκολες, αλλά όχι ακατόρθωτες αποστολές για τον ΠΑΟΚ, που αν δείξει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια την εικόνα που έδειξε και την περασμένη σεζόν, τότε σίγουρα έχει ελπίδες πρόκρισης.

Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις, σε περίπτωση πρόκρισης επί των Ελβετών. Οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται ήδη σε επαφές για τον Νίκο Καρέλη, κάτι που αποκάλυψαν από χθες στο Βέλγιο.

Ο Λουτσέσκου έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη, το έχει επισημάνει στη διοίκηση της ομάδας και οι διοικούντες είναι έτοιμοι σε περίπτωση πρόκρισης να προχωρήσουν και να σπαταλήσουν ακόμα και 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή αυτό του αποκλεισμού, ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει έτσι κι αλλιώς για τον Καρέλη. Αλλά θα κινηθεί με μεγαλύτερο… πορτοφόλι αν προκριθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments