Αθλητισμός

Αλέφαντος: “Συγνώμη κύριε Μαρτίνς, είναι διάταξη άμυνας αυτή που βλέπω;”

Αλέφαντος: “Συγνώμη κύριε Μαρτίνς, είναι διάταξη άμυνας αυτή που βλέπω;”
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τη νέα ήττα του Ολυμπιακού, όμως τη βάζει σε δεύτερη μοίρα και θλίβεται από τους δεκάδες νεκρούς στην Αττική.

Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη μετά από αυτά που έχουν γίνει με τους θανάτους τόσων ανθρώπων και τις τόσες καταστροφές, και ο Θέμης έγραψε για τις φωτιές στην εφημερίδα του παρά για ποδόσφαιρο, όμως θα ξανακρούσω το καμπανάκι για τον Ολυμπιακό τώρα που υπάρχει χρόνος. Τα είπα και μετά το προηγούμενο ματς. Μην παραμυθιάσουνε τον μεγάλο πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη ότι πάει καλά η προετοιμασία. Εγώ δεν βλέπω ούτε τον προπονητή να πηγαίνει καλά, ούτε τους παίκτες να είναι αρκετοί για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Έτσι τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα τον χτυπήσεις.

Όχι ότι έχει σπουδαίους παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει μια ομάδα δομημένη από πέρσι, έχει και καλό προπονητή. Για τον Λουτσέσκου έλεγα ότι είναι καλός προπονητής από τότε που ήταν στην Ξάνθη. Και έλεγα ότι οι μεγάλες ελληνικές ομάδες δεν βλέπουν, να πάνε να τον πάρουν. Με το που ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν καφενείο ομάδα αλλά αυτός την έφτιαξε.

Ο Ολυμπιακός πρώτα από όλα, πρώτα από όλα, θέλει ενίσχυση σε μεταγραφές. Μην λένε στον πρόεδρο ότι θα είναι εντάξει η ομάδα. Και ας δίνει στον Μαρτίνς ό,τι του ζητάει, όπως αυτός ο χαφ τώρα που φέρνει από τη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει ένα στόπερ, θέλει δύο καλά στόπερ. Δεν θέλει ένα χαφ, θέλει δύο χαφ. Και εξτρέμ θέλει, δεν μπορείς να είσαι με δύο… Φετφατζίδηδες, ο ένας Έλληνας με ύψος 1.20 και ο άλλος ξένος με ύψος 1.20, ο Ποτένσε. Ο δε Χριστοδουλόπουλος έχει μεγαλώσει στην ηλικία. Και αν εξαιρέσεις τη φετινή χρονιά, δεν είχε ξανακάνει τέτοια χρονιά στην καριέρα του όπου και αν έπαιξε. Δεν μπορείς να βασιστείς.

Επίσης, με απασχολεί το θέμα του σέντερ φορ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πατάει περιοχή με πολλούς παίκτες στη διαγώνια κίνηση. Αν έχεις τέτοια εξτρέμ και μη ψηλό επίσης σέντερ φορ, θα έχεις πρόβλημα. Να μη σνομπάρει τον Ανσαριφάρντ ο προπονητής για χάρη του Γκερέρο.

Ο Ολυμπιακός δεν περνάει εύκολα τη σέντρα στα δύο κολλητά ματς που τον είδα. Και πίσω τρώει γκολ πολύ εύκολα.

Συγνώμη κύριε προπονητή, είναι διάταξη άμυνας αυτή που βλέπω; Παίζεις με την Αιντχόβεν, όχι με καμία μπυραρία, υποτίθεται ότι την έχεις δει. Δεν μελετάς τον αντίπαλο; Πας να παίξεις φιλικό και όσα πάνε και όσα έρθουν; Αν έχεις δει λοιπόν την Αιντχόβεν πριν την αντιμετωπίσεις, θα ξέρεις για τον Ντε Γιονγκ. Πώς ειναι δυνατόν να αφήνουν οι σέντερ μπακ σου τον Ντε Γιονγκ μόνο του; Μόνο του ρε, μόνο του, και έβαλε δύο γκολ στο άνετο. Ένας από τους δύο σέντερ μπακ δεν πήγαινε πάνω του, ενώ ήταν εκεί κοντά του. Πάνω του ρε, πάνω του.

Δεν θέλω να πω άλλα, υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα πράγματα. Θέλει παίκτες ο Ολυμπιακός, θέλει όμως και καλή δουλειά από τον προπονητή. Περιμένουμε να τη δούμε. Εγώ όταν ακούω προπονητή να λέει “θα πιέζουμε ψηλά”, αλλά έχει στόπερς πολύ αργούς και κόφτες επίσης αργούς, ανησυχώ πολύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments