Ζώδια

Ο Ερμής μπαίνει ΠΑΛΙ στον Αιγόκερω…

Ο Ερμής μπαίνει ΠΑΛΙ στον Αιγόκερω…
​Ο Ερμής στον Αιγόκερω μας ΞΑΝΑ ήρθε (ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο) κι επιμένει να (ξανά)μοιράσει μαθήματα οργανωμένης και στοχευμένης σκέψης. Κόψε τις πληροφορίες σε μικρά κομματάκια που να βγάζουν νόημα, γίνε περισσότερο πρακτικός, κι όλα θα πάνε καλά! Μακάρι να ήταν έτσι εύκολα! Τα υπόλοιπα ζώδια, κάπου αρπάχτηκαν με τον Αιγόκερω (αλλά ευτυχώς, ο […]

​Ο Ερμής στον Αιγόκερω μας ΞΑΝΑ ήρθε (ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο) κι επιμένει να (ξανά)μοιράσει μαθήματα οργανωμένης και στοχευμένης σκέψης. Κόψε τις πληροφορίες σε μικρά κομματάκια που να βγάζουν νόημα, γίνε περισσότερο πρακτικός, κι όλα θα πάνε καλά! Μακάρι να ήταν έτσι εύκολα! Τα υπόλοιπα ζώδια, κάπου αρπάχτηκαν με τον Αιγόκερω (αλλά ευτυχώς, ο τελευταίος, δεν μασάει). Διάβασε διαλόγους- απόλαυση και πάρε θέση!!! Άφησε το σχόλιο σου, στο Facebook!

Να δεις που θα πιαστεί μαλλί με μαλλί ο Αιγόκερως με τα άλλα ζώδια!

Υδροχόος

…Ρε παιδιά! Πάλι ο Ερμής στον Αιγόκερω μπαίνει? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? Πότε θα πάρουμε σειρά κι εμείς τα ομορφόπαιδα δηλαδή? Με το συμπάθιο, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτός ο καταπιεστικός Ερμής.

Αιγόκερως

Ώστε σου ξινίζει που ο Ερμής, ξαναμπαίνει στο καταπληκτικό ζώδιο μου??? Επιστρέφει για να εμπεδώσετε ότι χάσατε την πρώτη φορά που μπήκε και τον περάσατε στο ντούκου. Σε κρίση είμαστε, στο κάτω-κάτω, χρυσέ μου. Μάζεψε επιτέλους τα οικονομικά σου! Βάλε μια τάξη στο ανοργάνωτο μυαλουδάκι σου! (πιφ κι έκφραση αηδίας!)

Όλα τα υπόλοιπα ζώδια

Κάπως σκληρό κι απότομο σε κόβουμε παλικάρι. Μήπως να το πάρεις αλλιώς?

Αιγόκερως

Αν θέλετε γλυκόλογα, να περιμένετε τον Ερμή στους Ιχθύες, άσχετοι. Ευγενέστατος και με τρόπους είμαι. Και ξέρω και πότε να το βουλώνω σε αντίθεση με κάποιους-κάποιους, ονόματα δε λέμε, σπίτια δε θίγουμε…

Κριός

… Να δεις που εμένα καρφώνει ο παλιοτράγος…

Αιγόκερως

Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Τέλος πάντων. Τώρα που ο Ερμής είναι στο ζώδιο μου, κοιτάξτε να σφίξτε τα λουριά και στην σκέψη σας. Όχι άντε! Ότι μας ταΐζουν να το χάφτουμε. Απορρίψτε και τίποτα, δείξτε επιτέλους ότι έχετε και κριτική σκέψη!

Ζυγός

Να δεις ο ξιπασμένος, ότι για εμένα πετάει τα καρφιά…

Ιχθύες

Καλέ μη του δίνεις σημασία! Αυτός δεν έχει δράμι φαντασίας. Να καταλάβεις, έχουμε βάλει στοίχημα με τον Καρκίνο, ότι το άτομο δε βλέπει χρώματα, παρά μόνο, άσπρο-μαύρο. Χαλάρωσε λέμε…

Αιγόκερως

…Ρε δε πάτε ομαδικώς να πνιγείτε λέω εγώ… Ναι ρε! Ο Ερμής στο ζώδιο μου, δεν έχει φαντασία, δεν βλέπει μπλε και πράσινα άλογα και καταλαβαίνει μόνο από χειροπιαστές αποδείξεις. Θα τραβήξτε ζόρι και μ’ αυτό δηλαδή?

Λέων

Βρε Αιγόκερε, να σε ρωτήσω κάτι? Μπορείς να χαμογελάς λίγο περισσότερο ή φοβάσαι μη σου πέσει η μασέλα? Το έχεις σε κακό να λες και κανένα θετικό λόγο που και που? Όλο τη σκληρή και την άσχημη πλευρά των πραγμάτων βλέπεις, κι όλο επικριτικός είσαι!

Αιγόκερως

Γιατί? Άμα σας χαμογελάσω, θα με αγαπάτε περισσότερο ή θα μου πληρώνετε το νοίκι?

Καρκίνος

…Θα φτύνουμε το κόρφο μας πιο διακριτικά όταν περνάς, για να μη σου πέσει η μύτη στο πάτωμα και σκύψεις να την πιάσεις. Τι του λες τώρα του τράγου?….

Όλα τα υπόλοιπα ζώδια

Εντάξει ρε παιδιά. Ένα δίκιο το έχει το άτομο. Ίσως θα έπρεπε να του δώσουμε και κανένα δίκιο. Καλοί κι οι δράκοι, κι η φαντασία, αλλά τελευταία, η πραγματικότητα δαγκώνει κομματάκι.

Αιγόκερως

Σώωωωωπα… Λοιπόν, για να το κλείσουμε το θεματάκι, γιατί πολύ το παραξηλώσαμε, μπορεί να είμαι κάπως στυφός με τα λόγια, κάπως σφιγμένος στις αντιδράσεις μου, αλλά όπως και να έχει, ξέρω που πάνε τα τέσσερα.

Ταύρος

Πες τα βρε σύντροφε. Μας έχουν φάει τα συκώτια, οι αλαφροΐσκιωτοι με τις ευαισθησίες τους και τις ασυναρτησίες τους! Αλλού πατάνε τ’ άτομα, κι αλλού βρίσκονται!

Όλα τα υπόλοιπα ζώδια

Καλά-καλά. Μην το παιδεύουμε άλλο. Φτάνει ως εδώ. Καλώς να μας έρθει ο Ερμής στον Αιγόκερω, καλώς να σφίξουμε τους κ….εεεε… τη σκέψη μας, κι άντε να δούμε αν θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τη χάρη του, για να μπορέσουμε να κάνουμε και τίποτα σωστό.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments