Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0
ΑΕΛ - ΑΕΚ: Οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο και "κόλλησαν" στο μηδέν στο AEL FC Arena. Δοκάρι η ΑΕΚ με τον Λιβάγια, "φωνάζει" για πέναλτι στον Ουάρντα η ΑΕΛ.

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος και η κακή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι δύο ομάδες δεν έδωσαν ώθηση στο… άθλημα, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.  Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να τον φέρει στα μέτρα της, όμως ο τραγικός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε την Ένωση να αναπτυχθεί ορθολογικά.

Στο 57’ η ΑΕΚ θα πλησιάσει αρκετά στο γκολ. Ο Λιβάγια θα δοκιμάσει ένα ξαφνικό σουτ από μακριά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον. Στο 59’ η Λάρισα θα «απαντήσει», με μια ακόμα πιο κλασική φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα θα κολλήσει στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ, ο Μπράλιτς θα προσπαθήσει να την σπρώξει στα δίχτυα, όμως η άμυνα της Ένωσης θα τον προλάβει και θα απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 61’ η Λάρισα θα απειλήσει ξανά. Ο Μπάρκας θα κάνει άστοχη έξοδο, ο Ουάρντα θα μπει στη φάση με στόχο να πιάσει την κεφαλιά, όμως ο Τσιγκρίνσκι θα προλάβει να «τσιμπήσει» την μπάλα και να διώξει.  Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έκλεισε αρκετά. Η ΑΕΚ προσπάθησε να φέρει το ματς στην περιοχή της Λάρισας, όμως οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν με επιτυχία και κράτησαν το μηδέν, μαζί με τον βαθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments