Πολιτική

Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Η ανακοίνωση του Μαξίμου

Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Η ανακοίνωση του Μαξίμου
"Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου" αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας μετέβη στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περισφιγμένη ομφαλοκήλη -γεγονός που καθιστούσε αναγκαία την χειρουργική επέμβαση, άμεσα. 

Η επέμβαση έγινε, κατά πληροφορίες, από τον κ.Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου. Θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός, με σπουδές στις ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός είχε έντονους πόνους από χθες. Κατά πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετέβη, για να δει τον πρωθυπουργό, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments