Ελλάδα

Αγωνία: Πληροφορίες για έναν αγνοούμενο στην περιοχή του Βαρνάβα

Αγωνία: Πληροφορίες για έναν αγνοούμενο στην περιοχή του Βαρνάβα
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Χαραλαμία Ασημακοπούλου, λέγοντας ότι γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για έναν αγνοούμενο κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες, στη μεγάλη φωτιά σε Κάλαμο-Βαρνάβα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν μέσω του ΣΚΑΪ στην πυροσβεστική υπάρχει μια σχετική πληροφόρηση που γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθεί, για έναν άνδρα, στην περιοχή του Βαρνάβα, που τον ψάχνουν οι οικείοι του και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Χαραλαμία Ασημακοπούλου μιλώντας στον Realfm, λέγοντας ότι γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Η κυρία Ασημακοπούλου ανέφερε ακόμη ότι ένα σπίτι στα όρια του οικισμού στην περιοχή Κοκορέτσια έχει πιάσει φωτιά. «Καίγονται τα πάντα στον Βαρνάβα. Παρόλο που επιχειρούν αεροπλάνα δεν έχει αναχαιτιστεί η φωτιά» είπε μεταξύ άλλων η προέδρος της κοινότητας και έκανε έκκληση για ενίσχυση των εναέριων μέσων, καθώς και για υδροφόρες λέγοντας «θέλουμε υδροφόρες, κάηκαν δύο αντλιοστάσια στο χωριό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τροφοδοτήσω την κεντρική δεξαμενή και κατά συνέπεια δεν έχουν νερό οι κρουνοί, θέλω υδροφόρες». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments