Ελλάδα

Σαρωνικός: Αγνοείται 27χρονος ηλεκτρολόγος κρουαζιερόπλοιου – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σαρωνικός: Αγνοείται 27χρονος ηλεκτρολόγος κρουαζιερόπλοιου – Σε εξέλιξη οι έρευνες
Σαρωνικός: . Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό, ενώ αναμένεται να απογειωθεί και αεροσκάφος του Λιμενικού.

Σαρωνικός: Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της νησίδας του Αγ. Γεωργίου στον Σαρωνικό Κόλπο, για τον εντοπισμό 27χρονου δόκιμου ηλεκτρολόγου του κρουαζιερόπλοιου «jewel of the seas» που έπεσε στη θάλασσα, υπό αδιευκρίνιστη αιτία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις κάμερες του πλοίου που είναι αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή, ο 27χρονος έπεσε στις 29/04 στις 4:30 τα ξημερώματα. Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό, ενώ αναμένεται να απογειωθεί και αεροσκάφος του Λιμενικού.

Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία του Φλοίσβου

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως χθες μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Την άτυχη γυναίκα είδε μια παρέα η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Η 60χρονη βρισκόταν μέσα στο νερό, με μέλη της παρέας προσπάθησαν να βγάλουν την άτυχη γυναίκα στη στεριά.  Οι δύο γυναίκες και οι τρεις άνδρες κατάλαβαν πως ήταν νεκρή και αμέσως έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές.ekav2-1200x720

Όπως ανέφερε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, η γυναίκα δεν ήταν στο νερό για πολλή ώρα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρισκόταν στο νερό για λιγότερο από μία ώρα.  Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους περαστικούς γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα, οπότε, πρέπει να βρέθηκε στο νερό κοντά στα μεσάνυχτα.

Η σορός της έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να ρίξει πιθανώς «φως» στα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ αναζητούνται οι οικείοι της. Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση και να λυθεί το μυστήριο για το πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σημείο. Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Πιθανότερα αυτά της αυτοκτονίας ή του θανάτου της από πνιγμό και τη χρήση βίας εις βάρος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments