Ελλάδα

Σούνιο: Ανατροπή με τα ανθρώπινα οστά – Ανήκουν σε άνδρα τελικά

Σούνιο: Ανατροπή με τα ανθρώπινα οστά – Ανήκουν σε άνδρα τελικά
Νέα δεδόμενα στην υπόθεση του Σουνίου με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα. Ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουνίου και τον ταξιδιωτικό σάκο με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκε σε σπηλιά. Η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα οστά ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Αρχικά οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα. Μέσα στον σάκο βρέθηκαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε ρούχα, ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. 

Ο κάτοικος της περιοχής του Σουνίου που εντόπισε το σάκο, ο Ηλίας Κατσαρός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 ανέφερε πως το σακ-βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς».

Πρόσθεσε ότι «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments