Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Η απειλή του ISIS και το ματωμένο μάτι του Μέσι

Μουντιάλ 2018: Η απειλή του ISIS και το ματωμένο μάτι του Μέσι
O ISIS απειλεί εν όψει Μουντιάλ 2018: "Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του. Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει", Ανατριχιαστική η φωτογραφία με τον Μέσι.

Το Μουντιάλ 2018 θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία και τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια, αφού η απειλή πλέον από τον ISIS είναι ξεκάθαρη. Οι τζιχαντιστές φροντίζουν από νωρίς να δημιουργούν κλίμα φόβου ενόψει του κορυφαίου ραντεβού του ποδοσφαίρου, στο οποίο δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και η Ελλάδα, η οποία θα παλέψει με την Κροατία για ένα εισιτήριο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ISIS διέρρευσε στον Τύπο φωτογραφίες που αφορούν το Μουντιάλ, με αποκλειστικό στόχο να τρομακρατήσει τον κόσμο. Μία εκ των φωτογραφίων αφορά τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, τον οποίο δείχνει να βγάζει δάκρυα από αίμα.

«Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του«, είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας, μιας κι η Αργεντινή εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες την παρουσία της στο Μουντιάλ.

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τους τζιχαντιστές με όπλα στα χέρια να βρίσκονται μπροστά από τα γήπεδα της Ρωσίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες για το Μουντιάλ 2018. «Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι το μήνυμα του ISIS που είναι γραμμένο στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments