Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αναστάτωσε στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αναστάτωσε στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το γνωστό μοντέλο θα γίνει μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, έκανε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και όπως είναι φυσικό όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω της για να απαθανατίσουν τη στιγμή. Το 29χρονο μοντέλο, έκανε μια έξοδο στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα μαύρο, κολλητό φόρεμα με cut outs στη μία πλευρά, που επιτρέπουν να δούμε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Το “it girl” επέλεξε επίσης κόκκινες μπότες, μαύρο τσαντάκι, γυαλιά ηλίου, χρυσά βραχιόλια και κρίκους ενώ έχει τα μαλλιά της σε μια χαλκοκόκκινη απόχρωση. Περπατούσε χαμογελαστή ενώ πολλές φορές κρατούσε την κοιλιά της.

Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε στο Instagram τις φωτογραφίες από το εξώφυλλο της Vogue, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, όπου φορά ένα lingerie νυχτικό και δείχνει την κοιλιά της.

View this post on Instagram

“Who will this person be? What kind of person will we become parents to? How will they change our lives and who we are?“ read my essay on pregnancy and gender on @voguemagazine 🤍 thank you for all the well wishes 🤍 @cassblackbird @jordenbickham

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Θυμίζουμε πως η Έμιλι πως γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο  από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην  όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο FHM, στο GQ, στο Cosmopolitan, στο British GQ και στο Ιnstyle UK ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον  ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Ζακ Έφρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments