Πολιτισμός

Περιφέρεια Αττικής: Διαδικτυακή εκστρατεία της για το Μουσειακό Κέντρο Πολιτιστικών Προϊόντων (vid)

Περιφέρεια Αττικής: Διαδικτυακή εκστρατεία της για το Μουσειακό Κέντρο Πολιτιστικών Προϊόντων (vid)
Η Ρένα Δούρου συμμετέχει στο βίντεο για το Μουσειακό Κέντρο Πολιτιστικών Προϊόντων.

Με την ανέγερση του Μουσειακού Κέντρου Πολιτιστικών Προϊόντων ”Γεράνεια”, στη Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικτυακή ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.

Στη μικρού μήκους προβολή διακρίνεται η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου και τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη. Περιηγούνται τους ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους του Μουσειακού Κέντρου και ενημερώνονται για τον σκοπό και τη χρησιμότητά του από τον ιερέα της Μονής.

Η κ. Δούρου εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποπεράτωση του ”πολύ σπουδαίου αυτού έργου, το οποίο χρειάστηκε 19 χρόνια για να ολοκληρωθεί” όπως επισημαίνει, σημειώνοντας ότι ”ο πολιτισμός και η παράδοση αποτελούν θεμέλιους λίθους για όλους μας”.

Το έργο, προϋπολογισμού 11 εκατομμύρια ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, η οποία συνεχίζει το πολύμορφο έργο της και προβάλλει διαδικτυακά χαρακτηριστικά τμήματά του, ώστε να παρέχεται στους πολίτες η δυνατότητα να ενημερωθούν επί της ουσίας και όχι μέσω των fake news που συχνά διαμορφώνουν μια στρεβλή πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments