Lifestyle

Survivor 2: Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής της (vid)

Survivor 2: Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής της (vid)
Η Ολγα Φαρμάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Η Όλγα Φαρμάκη, η οποία ήταν μία από τις δυνατές παίκτριες στο Survivor 2, αποκάλυψε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» πως της έλειψε η οικογένειά της και η ζωή.

«Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Είπα “τελείωσε αυτό το ταξίδι τώρα για σένα”. Αισθανόμουν πλέον μία πίεση μέσα στο παιχνίδι. Τα τελευταία βράδια έπεφτα να κοιμηθώ και αισθανόμουν ένα “πλάκωμα” και ήταν σαν να μην μπορώ να καθίσω πουθενά στην παραλία. Και οι δικοί μου μου έλειψαν πολύ, αλλά αισθανόμουν κάποια στιγμή όταν ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Πραγματικά μου έλειπε η ζωή μου και το έξω, και οι δικοί μου άνθρωποι. Οπότε όλα αυτά συναίνεσαν στο να πάρω την τελική απόφαση και να βγω έξω», είπε η Όλγα Φαρμάκη.

Πηγή βίντεο: zappit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δύο νυφικά θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλικό γάμοΤζίνα Αλιμόνου: Ζητάει διατροφή 700.000 ευρώ τον χρόνο από τον Παύλο ΒαρδινογιάννηPower of Love: Αποκαλύφθηκε ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης – Τι είπε για την ΚλαούντιαΜεγάλη ημέρα για τη Marvel στη Σαουδική Αραβία μετά από 35 χρόνια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments