Αυτοκίνητο

Lamborghini Urus: Σε υβριδικά μονοπάτια

Lamborghini Urus: Σε υβριδικά μονοπάτια
To μεγάλο, πολυτελές SUV της, το Urus θα λανσαριστεί και σε υβριδική εκδοχή με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, με τεχνολογία που θα προέρχεται από την Porsche.

Η Lamborghini έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το σούπερ SUV της, το Urus. Η ιταλική εταιρεία αναμένεται σε λίγο καιρό να έχει έτοιμη – πιθανόν στα τέλη του 2019 – και την plug-in υβριδική έκδοση.

Ο επικεφαλής τεχνικός της Lamborghini, ο Maurizio Reggiani, , επιβεβαίωσε ότι μια υβριδική παραλλαγή του SUV τους, αναμένεται να είναι έτοιμο τους επόμενους 18 μήνες.

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει προσφέρεται με υβριδικό – ηλεκτρικό σύστημα που θα προέρχεται από την Porsche, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποτελείται από έναν V8 κινητήρα βενζίνης 4.0 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα που η συνδυαστική ισχύς θα αγγίζει τους 680 ίππους.

Έτσι, το Urus θα γίνει το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Lamborghini στην ιστορία της φίρμας, ενώ αργότερα θα δούμε και υβριδικές εκδόσεις σε άλλα δύο μοντέλα της, το Huracan και της Aventador.

Ο στόχος της φίρμας είναι να παράγει και να πωλεί περίπου 4.000 μονάδες Urus ετησίως.

"Αυτή είναι η επιθυμία μας, ο στόχος μας. Να αυθηούν τα έσοδα της φίρμας και να διασφαλίσουν σταθερότητα στην σπορ μάρκα για το μέλλον.», ανέφερε ο Reggiani. "

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments