Αθλητισμός

Τσιγάρο, νευρικότητα, άγχος – Ο Κυριάκος Κυριάκος είδε τον τελικό όπως κανένας άλλος

Τσιγάρο, νευρικότητα, άγχος – Ο Κυριάκος Κυριάκος είδε τον τελικό όπως κανένας άλλος
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρύψει το άγχος του για το αποτέλεσμα και οι κινήσεις του πρόδιδαν την νευρικότητα με την οποία έβλεπε το ματς.

Ήταν πιθανότατα ο πιο αγχωμένος άνθρωπος που βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου. Ο λόγος για τον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του τελικού από τα δημοσιογραφικά θεωρεία και ο τρόπος με τον οποίο έβλεπε το ματς "μαρτυρούσε" το πόσο… ΠΑΟΚ είναι και νιώθει.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάπνιζε νευρικά, κουνούσε τα πόδια του με τρόπο που πρόδιδε το απίστευτο άγχος που είχε για το αποτέλεσμα, έκανε κινήσεις με τα χέρια του πιάνοντας το πρόσωπό του και δεν κάθισε ούτε δευτερόλεπτο. Επί 45 λεπτά όρθιος, να παρακολουθεί ανέκφραστος την αναμέτρηση.

Ακόμα και τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι, η μορφή του προσώπου του δεν άλλαξε. Κοιτούσε με τα μάτια καρφωμένα τον Πρίγιοβιτς, χωρίς να αντιδράσει στην απόκρουση του Μπάρκα. Ούτε στα χαμένα τετ α τετ του Μπίσεσβαρ. Αν τον παρακολουθούσες, μπορούσες εύκολα να καταλάβεις την πίεση που είχε μέσα του, η οποία ξεσπούσε σε νευρικές κινήσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Κυριάκος Κυριάκος έφυγε από τα δημοσιογραφικά και κατέβηκε στον πάγκο της ομάδας, προκειμένου να μην είναι μόνος σε όλο αυτό που… τραβούσε. Για τον ΠΑΟΚ το χθεσινό Κύπελλο ήταν κάτι παραπάνω από ένας τίτλος. Και ο Κυριάκος το γνώριζε καλύτερα από πολλούς, ξεσπώντας στα γκολ της ομάδας του και φυσικά στο φινάλε του αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments