Αθλητισμός

“Φλερτάρει” με Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

“Φλερτάρει” με  Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ
Τριετές συμβόλαιο με απολαβές 3,6 εκατ. ευρώ προσφέρει στον Βέρνμπλουμ, ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Σουηδού μέσου Πόντους Βέρνμπλουμ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή. 

H σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» αναφέρεται στο «φλερτ» της ελληνικής ομάδας με τον παίκτη και αποκαλύπτει λεπτομέρειες, σχετικά με την πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 1,2 εκατ. ετησίως. Σίγουρα η προσφορά αυτή θεωρείται εξαιρετική και σε περίπτωση που ο 31χρονος χαφ τη δεχτεί, θα γίνει ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της Superleague. Αυτή είναι και η πρόθεση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, όπως γνωστοποίησε στον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, περί απεριορίστου μπάτζετ.

Ο Βέρνμπλουμ θεωρείται ένας πολύ ποιοτικός παίκτης με εμπειρία στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο έχοντας παραστάσεις από το Champions League και το Europa League με την πρώην ομάδα του, την οποία αποχαιρέτισε επισήμως. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας της Σουηδίας, ο παίκτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έπειτα από παρουσία έξι χρόνων στην ΤΣΣΚΑ, θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα από μια χώρα με πιο ζεστό κλίμα από τη Σουηδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments