Lifestyle

Ερωτευμένη με Ευρωπαίο πολιτικό η Τζολί;

Ερωτευμένη με Ευρωπαίο πολιτικό η Τζολί;
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την αιτία διαζυγίου των Μπραντζελίνα.

Αλκοόλ, ναρκωτικά, αδυναμία διαχείρισης θυμού, λεκτική και σωματική κακοποίηση, πληρωμένο σεξ με ρωσίδες πόρνες λόγω κρίσης ηλικίας, αγεφύρωτες διαφορές, τρίτο πρόσωπο είναι οι λόγοι που μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί για το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ. Μέχρι πριν από λίγο που άρχισε να διαρρέει ένας ακόμη λόγος. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό “Usa Today” σε εκτενές ρεπορτάζ για τα αίτια του χωρισμού, “ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του κουτσομπολιού και μπλόγκερ στο Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύθηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της”.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάτερ “αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο”.

Προς το παρόν, ο Σάτερ δεν προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες και δεν αναφέρει την εθνικότητα του Ευρωπαίου πολιτικού που ήταν ικανός να “μαγέψει” την Τζολί και να την σπρώξει μακριά από την αγκαλιά του Πιτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments