Αθλητισμός

Mαύρο κλίμα στον ΠΑΟΚ – Τι γίνεται στα αποδυτήρια – Σε μια κλωστή ο Ίβιτς, αναζητούν ήδη νέο προπονητή!

Mαύρο κλίμα στον ΠΑΟΚ – Τι γίνεται στα αποδυτήρια – Σε μια κλωστή ο Ίβιτς, αναζητούν ήδη νέο προπονητή!
Οι ατάκες των παικτών ενόψει Λίμπερετς και η διαφορά από το "μάντρωμα" του Αλαφούζου. Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Δικέφαλο αν δεν έρθει η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

​Τι κι αν ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το “πέσιμο” των οπαδών στο αεροδρόμιο με αυγά και γιαούρτια, να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές, το κλίμα στα “ασπρόμαυρα” αποδυτήρια παραμένει πολύ κακό.

Είναι προφανές ότι τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Τζαβέλλα δεν έχουν ξεπεραστεί στο εσωτερικό της ομάδας και υπάρχει μεγάλη καχυποψία μεταξύ των παικτών. Ειδικά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στη Λεωφόρο προκάλεσε μεγαλύτερη εσωστρέφεια αλλά και αρκετή γκρίνια.

Η ψυχολογία των περισσότερων παικτών είναι χάλια και χρειάζονται άμεσα θετικά αποτελέσματα για να ανατραπεί η κατάσταση. Έχουν αντιληφθεί, πάντως, όλοι πόσο σημαντικό είναι το ματς τη Πέμπτης και γιατί πρέπει να κερδίσουν.

«Δεν πάει άλλο. Την Πέμπτη πρέπει να νικήσουμε», έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας πως είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες ευκαιρίες τους να γυρίσουν το πολύ άσχημο κλίμα που υπάρχει εδώ και μία εβδομάδα.

Εξάλλου, το …μάντρωμα του Ιβάν Σαββίδη έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους παίκτες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Πολλοί, άλλωστε, σύγκριναν την απόφαση αυτή με του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο η διαφορά είναι πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αισθάνονται και τόσο …ξένο το “Μακεδονία Παλλάς”, μιας και ουσιαστικά είναι το …δεύτερο σπίτι τους από την Άνοιξη του 2013, όποτε και πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Την ίδια στιγμή, πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Βλάνταν Ίβιτς. Η ήττα με τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό έχει φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Σέρβο και είναι, πλέον, κοινό μυστικό ότι στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να ψάχνουν για προπονητή. Αν, μάλιστα, την Πέμπτη δεν έρθει η πρόκριση, τότε αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις για την αντικατάσταση του νεαρού κόουτς.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments