Hot

Θα κάνει στοματικό σε όσους ψήφισαν «όχι» – Ξεκινά περιοδεία σε όλες τις πόλεις – Δείτε τη γυμνή! (ΦΩΤΟ)

Θα κάνει στοματικό σε όσους ψήφισαν «όχι» – Ξεκινά περιοδεία σε όλες τις πόλεις – Δείτε τη γυμνή! (ΦΩΤΟ)
Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία από γνωστή καυτή ηθοποιό! Ετοιμάζεται να ικανοποιήσει χιλιάδες άνδρες και λέει ότι: "θέλω να σας ευχαριστήσω με το δικό μου, προσωπικό τρόπο"!

Πίπες η Madonna; Πίπες και η Paola Saulino! Ο λόγος για την 27χρονη Ιταλίδα ηθοποιό (;), που υποσχέθηκε ότι θα πεοθηλάσει όσους ψήφισαν «ΟΧΙ» στο πρόσφατο δημοψήφισμα της γειτονικής μας χώρας. Κι επειδή, σε αντίθεση με τη Madonna, της έκατσε η ζαριά, μόλις ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την τέλεση της πράξης.

Αύριο θα «εμφανισθεί» στη Ρώμη, την Παρασκευή στη Φλωρεντία, την Κυριακή στη Μπολώνια, τη Δευτέρα στη Βερόνα και πάει λέγοντας. Μη στριμώχνεστε παιδιά, όλοι θα πάρετε!

«Δεν κάνω πλάκα», έγραψε η ίδια στα social media. «Θέλω να σας ευχαριστήσω με τον δικό μου, προσωπικό τρόπο» και παρέθεσε στη σελίδα της στο Facebook ένα «έγγραφο» για να το συμπληρώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Αριθμούς προτεραιότητας δεν ξέρω αν θα δώσει, μιας και το σαγόνι κουράζεται μετά από κάποια ώρα και πέφτει η απόδοση. Κι έχει μια σημασία αν θα βρεθείς πρώτος ή τελευταίος στη σειρά…

Y.Γ.: Η Paola Saulino είναι και φανατική οπαδός της Νάπολι, όπως δείχνει και η σχετική φωτογραφία με την κασκολάρα. Στην πόλη της καρδιάς της θα βρεθεί στις 17 Ιανουαρίου, όπως σημειώνει και το σχετικός ημερολόγιο της πιποπεριοδείας!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments