Διεθνή

Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν: Από “κόσκινο” οι Γερμανοί διπλωμάτες που φτάνουν στην Τουρκία

Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν: Από “κόσκινο” οι Γερμανοί διπλωμάτες που φτάνουν στην Τουρκία
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες οι γερμανικές αρχές κράτησαν για 45 λεπτά στο αεροδρόμιο της Κολωνίας την κυρία Αϊσενούρ Μπαχτσεκαπίλι, εξαιτίας προβλήματος με το διαβατήριό της.

Χθες η Γερμανία, σήμερα η Τουρκία και τα διπλωματικά επεισόδια ανάμεσα σε Βερολίνο και Άγκυρα συνεχίζονται… Ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή, να διεξάγονται αυστηρότεροι έλεγχοι στους Γερμανούς διπλωμάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν στην Τουρκία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο «Ανατολή», οι Γερμανοί διπλωμάτες, που φθάνουν στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, θα υποβάλλονται σε λεπτομερή έρευνα, με κάθε τυπικότητα, ώστε να διαπιστώνονται τυχόν παρατυπίες ή και παρανομίες. 

Πρόκειται για αντεπίθεση από τον “σουλτάνο”, αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις χθες οι γερμανικές αρχές κράτησαν για 45 λεπτά στο αεροδρόμιο της Κολωνίας την κυρία Αϊσενούρ Μπαχτσεκαπίλι, εξαιτίας προβλήματος με το διαβατήριό της.

Ο Ερντογάν είχε αντιδράσει με οργή, δηλώνοντας από ότι «η Τουρκία θα πρέπει να προβεί σε αντίποινα αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ενάντια στους αξιωματούχους που εμπλέκονται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments