Ελλάδα

Καιρός: Γενικά αίθριος – Μέχρι 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Γενικά αίθριος – Μέχρι 18 βαθμούς η θερμοκρασία
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι σήμερα ο καιρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ  ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμαΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ […]

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι σήμερα ο καιρός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμαΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Βελτίωση από το απόγευμα.ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Βελτίωση από το απόγευμα.ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα βόρεια πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 4 έως 17 βαθμιούς Κελσίου. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις το παροδικά αυξημένες στα βόρεια, όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές.ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένιση το βράδυ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμαΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένησηΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments