Ελλάδα

Θρίλερ: Απαγωγή και ληστεία επιχειρηματία στα Πατήσια – “Θα σε κάψουμε ζωντανό” (pic)

Θρίλερ: Απαγωγή και ληστεία επιχειρηματία στα Πατήσια – “Θα σε κάψουμε ζωντανό” (pic)
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε επιχειρηματίας χθες το βράδυ. Τον απήγαγαν, τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και τον απειλούσαν να τον κάψουν ζωντανό αν δεν τους δώσει χρήματα. Πήραν 125.000 ευρώ, από τα γραφεία του στον Άλιμο. Εκαψαν τα ΙΧ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δείτε φωτογραφία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τρεις άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας (παράλληλα είναι και αντιπρόσωπος εταιρίας που ασχολείται με στοίχημα και τυχερά παιχνίδια), και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν.

Αφού δεν βρήκαν το ποσό που περίμεναν ότι θα βρουν, τον περιέλουσαν με βενζίνη και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον κάψουν ζωντανό.

Τον έβαλαν στο τζιπ του, ενώ ένας από τους δράστες ακολουθούσε με ένα Opel Corsa. Έφτασαν τον Άλιμο όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί και μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο.

Φτάνοντας στο γραφείο του θύματος που βρίσκεται στην οδό Νικηφόρου Βρεττάκου 3 στον Άλιμο, οι δράστες πήραν ομήρους τον φύλακα και μια εργαζόμενη που δούλευε ακόμη στο γραφείο. Ανάγκασαν τον επιχειρηματία να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, από το οποίο πήραν το ποσό των 125.000 ευρώ.

Στη συνέχεια επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής με τους αξιωματικούς της να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Εξετάζεται η περίπτωση οι δράστες να είχαν εσωτερική πληροφόρηση ή να ήταν παλιοί εργαζόμενοι στην επιχείρηση. 

“Βίαιοι και σκληροί οι δράστες”

Για ιδιαίτερα βίαιους και σκληρούς δράστες κάνει λόγο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με δηλώσεις του πριν από λίγο στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

“Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που “χτυπάει” χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων”, ανέφερε ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι τρεις δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ χαρακτηριστικό της βιαιότητάς τους είναι ότι σε κάποια στιγμή τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments