Ελλάδα

“Θα σε κάψουμε ζωντανό” φώναζαν οι δράστες στον επιχειρηματία

“Θα σε κάψουμε ζωντανό” φώναζαν οι δράστες στον επιχειρηματία
Σύμφωνα με όσα είπε στην κατάθεσή του, τον έλουσαν με εύφλεκτο υλικό και απείλησαν να τον κάψουν αν δεν τους έδινε χρήματα. Άρπαξαν 100.000 ευρώ από τα χρηματοκιβώτια.

Απόλυτος εφιάλτης ήταν για τον Έλληνα επιχειρηματία η απαγωγή του και η απειλή του από τρεις δράστες χθες το βράδυ, οι οποίοι αφού δεν βρήκαν τίποτα στο σπίτι του τον ανάγκασαν να τους ανοίξει τα χρηματοκιβώτια της εταιρείας του και να πάρουν χρήματα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στους αστυνομικούς οι δράστες τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και τον απείλησαν πως να τον κάψουν ζωντανό αν δεν τους αποκάλυπτε πού είχε χρήματα.

Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν πάλι υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.

Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, παίρνοντας 100.000 ευρώ, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Κηφισού συγκεκριμένα, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στις οδούς Μαραθώνος και Σεβαστείας, το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments