Αθλητισμός

Λέρωσες κάθισμα στο γήπεδο; Καθάρισε! (vid)

Λέρωσες κάθισμα στο γήπεδο; Καθάρισε! (vid)
Αυτό θα πει... παραδειγματική τιμωρία! Οπαδός της Τραμπζονσπόρ λέρωσε το κάθισμά του στο γήπεδο και η ομάδα τον έβαλε να καθαρίσει 10.000 καθίσματα, ώστε να δείξει πως η κάθε πράξη, έχει συνέπειες...

​Έπειτα από αυτό, θα το ξανασκεφτεί οποιοσδήποτε να πατήσει ή να λερώσει το κάθισμά του στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας, ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί ν’ αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και να γίνει πολύ καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες.

Όταν η Τραμπζονσπόρ μετακόμισε πριν από έναν μήνα στο Medical Park Arena, έδωσε υπόσχεση να το προστατεύσει όσο καλύτερα μπορεί και κάπως έτσι ήλθε αυτή η τρομερά παραδειγματική τιμωρία προς έναν οπαδό της.

Αυτός, λέρωσε το κάθισμά του, η ομάδα το έμαθε μέσω social media, τον εντόπισε και τον ανάγκασε να καθαρίσει 10.000 καθίσματα, προκειμένου να μη διανοηθεί να τι ξανακάνει!

Μάλιστα, ο τουρκικός σύλλογος έγραψε στο twitter: «Δεν αστειευόμασταν όταν λέγαμε πως “είναι το νέο μας σπίτι”. Έρχεται κανείς στο σπίτι σας και σας λερώνει τον καναπέ; Θα υπάρχει άμεση τιμωρία κάθε φορά».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments