Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Κούλογλου, υπέρ Βίλντερ;
Κούλογλου, υπέρ Βίλντερ; | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ως όχι και τόσο αριστερή χαρακτηρίστηκε και από συντρόφους του η δήλωση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέλιου Κούλογλου, που …μέσω ολλανδικών εκλογών, στήριξε τον ακροδεξιό υποψήφιο, Βίλντερς.

Συγκεκριμένα όπως είπε, αν στις ολλανδικές εκλογές έβγαινε νικητής ο Γκέερτ Βίλντερς, ενδεχομένως αυτό να ταρακουνούσε λίγο τους Ευρωπαίους, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, εκτιμώντας παράλληλα πως η Ελλάδα θα έβγαινε στο τέλος κερδισμένη από τη συνολική άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

«Μέχρι τώρα αναμέναμε τον Ομπάμα, ο Ομπάμα έδωσε κάτι, τελείωσε αυτή η ιστορία. Στη συνέχεια αναμενόταν ενδεχομένως πως στις ολλανδικές εκλογές αν έβγαινε ο ακροδεξιός, πιστεύω, θα ταρακουνούσε λίγο τους Ευρωπαίους» ανέφερε ο κ. Κούλογλου μιλώντας στον Σκάι.

«Η συνολική άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη εγώ ήλπιζα, ότι θα συνέτιζε τους Ευρωπαίους και θα έλεγαν ‘ας κλείσουμε ένα θέμα’ όπως το ελληνικό, που είναι μικρό. Ούτε αυτό έγινε», τόνισε ο ίδιος στη συνέχεια.

Τέλος, δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του, ότι μπορεί να ξαναδοθεί μια τέτοια «ευκαιρία», λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Άρα στο μέλλον δεν βλέπω να δημιουργούνται καλύτερες, ευνοϊκότερες προϋποθέσεις».


2017