Αθλητισμός

Έπος: Αφιέρωσε το γκολ στη γυναίκα του και την… ερωμένη του (vid)

Έπος: Αφιέρωσε το γκολ στη γυναίκα του και την… ερωμένη του (vid)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στη γκάφα της ζωής του υπέπεσε ο Αφρικανός, Μοχάμεντ Ανάς, που κατάλαβε αμέσως τι έκανε και ζητούσε συγγνώμη απ' τη σύζυγό του κοιτάζοντας την κάμερα. Δείτε το απίστευτο βίντεο.

«Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Τη γυναίκα μου και την ερωμένη μου… εννόω τη γυναίκα μου, συγγνώμη» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Ανάς.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής των Free State Stars υπέπεσε στη γκάφα της ζωής του αμέσως μετά το παιχνίδια με τον Ajax Cape Town.

Το αντιλήφθηκε αμέσως και με απολογητικό ύφος κοίταξε την κάμερα και απευθυνόμενος στη σύζυγό του είπε: “Ζητώ συγγνώμη. Σε αγαπώ τόσο πολύ”.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.