Αθλητισμός

Έτσι είναι από μέσα το γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ!

Έτσι είναι από μέσα το γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ!
Εξερευνήστε, ως... παίκτης και ως θεατής, μέσω εικονής περιήγησης 360 μοιρών, τις εγκαταστάσεις που θέλει η ΑΕΚ για έδρα στο μπάσκετ.

​Η βούληση του Μάκη Αγγελόπουλου να χτίσει ένα Παλάτι για τη Βασίλισσα είναι δεδομένη. Ο ηγέτης της μπασκετικής ΑΕΚ έχει το όραμα και την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσει και μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να μπει στη νέα, μόνιμη, έδρα της, τη σεζόν 2018-19.

Όπως έχει τονιστεί, στην Ένωση περιμένουν την εκτίμηση των μηχανικών για τον τροπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης για να προχωρήσουν στις τελικές συζητήσεις με το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Στην ΑΕΚ, έχουν καταλήξει πως το «Τένις» απότελεί την πιο γρήγορη λύση, σε κάθε περίπτωση, γι’αυτό και αποτελεί προτεραιότητα.

Στα «συν» του είναι και η δυνατότητα να στεγαστούν σε δεύτερο κλειστό, δίπλα, και τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Ωστόσο ξεχωριστό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα να μετατραπεί η κεντρική σάλα σε ένα «κλουβί» 10 χιλιάδων θέσων (χωρητικότητα που αποτελεί και όριο για την Ευρωλίγκα).

Στη σημερινή του μορφή, το «Τένις», που είναι μισο-βυθισμένο στη γη, χωρά 8.300 θεατές και με μια μετατροπή (χαμήλωμα των κάθετων εξεδρών κατά 1,5 μέτρο), αναμένεται να προκαλεί δέος στους παίκτες και τους αντιπάλους.

Και στη σημερίνη μορφή του, όμως, από μέσα, οι εγκαταστάσεις είναι ήδη πολύ εντυπωσιακές. Πατώντας στα παρακάτω links, μπορείτε να εξερευνήσετε, ως… παίκτης και ως θεατής, μέσω εικονής περιήγησης 360 μοιρών, τις εγκαταστάσεις που θέλει η ΑΕΚ για έδρα στο μπάσκετ.

Το «Τένις» απ΄εξω

Το «Τένις» από τον αγωνιστικό χώρο

Το «Τένις» από τις εξέδρες

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments