Ελλάδα

Φιάσκο: Κρυβόταν στην ντουλάπα ο 4ος ληστής του Φαλήρου

Φιάσκο: Κρυβόταν στην ντουλάπα ο 4ος ληστής του Φαλήρου
Η Αστυνομία χτένιζε τις γύρω περιοχές, αλλά ο κακοποιός ήταν επί 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος που λήστεψε, απ' όπου βγήκε στις 12 τη νύχτα και απείλησε με όπλο τους ένοικους πριν γίνει καπνός.

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσαν οι αστυνομικοί χθες στη ληστεία του Φαλήρου, αφού ο 4ος δράστης, ο οποίος καταζητείται από χθες (ο ένας έπεσε απ’ τον έβδομο όροφο και σκοτώθηκε ενώ τους άλλους δύο τους συνέλαβαν) κρυβόταν στη ντουλάπα του διαμερίσματος επί 14 ώρες, την ώρα που οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. “χτένιζαν” τις γύρω περιοχές για να τον εντοπίσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κακοποιός πετάχτηκε από την κρυψώνα του γύρω στις 12 το βράδυ και αφού απείλησε με πιστόλι τους ένοικους του διαμερίσματος, αλλά και της πολυκατοικίας που βγήκαν να δουν τι συμβαίνει, βγήκε στον δρόμο χωρίς να τον αντιληφθεί η αστυνομία και έγινε καπνός.

Άμεσα, δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ άρχισαν να ψάχνουν τον ληστή, με τη βοήθεια σκύλων, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και του Φλοίσβου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία κάνει λόγο για βαριά οπλισμένο και άκρως επικίνδυνο κακοποιό, ενώ έχει καταρτίσει μια λίστα με 150 αλλοδαπούς και περίπου 50 Έλληνες οι οποίοι αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου, όπως συνέβη και με τους τέσσερις ληστές του Παλαιού Φαλήρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments