Αθλητισμός

Ντιέγκο Άλβες, ο κορυφαίος “πεναλτάκιας” στον κόσμο (vid)

Ντιέγκο Άλβες, ο κορυφαίος “πεναλτάκιας” στον κόσμο (vid)
Ο Ντιέγκο Άλβες απέκρουσε το 6ο πέναλτι στη σεζόν και το 3ο από τις 4 φορές που έχει συναντηθεί στη λευκή βούλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

​Κανονικά με δαύτον θα πρέπει να αλλάξει η φράση και να γίνει: «ο φόβος του εκτελεστή πέναλτι μπροστά στον Ντιέγκο Άλβες». 

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Βαλένθια απέκρουσε το 6ο του πέναλτι στη φετινή περίοδο, σπάζοντας το απόλυτο ρεκόρ σε μία σεζόν στην ιστορία της Primera Division.

Και να ‘ταν μόνο αυτό; Ο Ντιέγκο Άλβες βγήκε νικητής για 3η φορά (2009, 2015, 2017) σε μονομαχία από τη λευκή βούλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον έχει κερδίσει μόνο μία φορά.

Μα, ούτε κι εκεί σταματάει το θέμα. Ο Βραζιλιάνος έφτασε τις 15 αποκρούσεις πέναλτι με τα γάντια της Βαλένθια και τις 25 συνολικά στα 52 που του έχουν εκτελεστεί στην Ισπανία, ενώ άλλο ένα έχει καταλήξει άουτ κι ένα ακόμα στο δοκάρι!

Κάπως έτσι μπορούμε να μιλάμε για σιγουριά για τον κορυφαίο «πεναλτάκια» στον κόσμο, τον άνθρωπο που κάνει τους εκτελεστές να τρομάζουν μπροστά στη θέση του, σπεσιαλίστα τερματοφύλακα της Βαλένθια που φέτος σπάει κάθε ρεκόρ, αφού έχει υποπέσει ήδη σε 13 πέναλτι!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments