Αθλητισμός

Απίστευτο σενάριο για Λουτσέσκου

Απίστευτο σενάριο για Λουτσέσκου
Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού, ωστόσο το τελευταίο σενάριο που ακούστηκε μπορεί να ανάψει φωτιές στη Super League!

​Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Ξάνθη ο Λουτσέσκου μετά το τέλος της σεζόν, όπως έγινε επίσημα γνωστό πριν λίγες μέρες, ωστόσο όσοι είναι πιστοί αναγνώστες είχαν πληροφορηθεί αυτή την εξέλιξη εδώ και καιρό.

Ήδη, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο σενάριο για την επόμενη ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού, το οποίο λέει ότι θα πάει στην Τουρκία, για να αναλάβει τις τύχες της Γαλάτα, καθώς ο πατέρας του λέγεται πως θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα.

Πάντως, οι πληροφορίες από την Ελλάδα λένε ότι ο Λουτσέσκου, πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ελλάδα, θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τους πάγκους των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Θεωρεί, βλέπετε, ότι είναι έτοιμος να αναλάβει κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και γι’ αυτό δε βιάζεται να συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε, το όνομά του είχε ακουστεί και στο παρελθόν τόσο για τον πάγκο της ΑΕΚ, όσο και για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρουμε αν ο Ρουμάνος πιστεύει ότι υπάρχει προοπτική σε αυτές τις δύο ομάδες, πάντως όσον αφορά στην Ένωση, η αλήθεια είναι ότι ο Χιμένεθ δε νιώθει καθόλου ασφαλής τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πετύχει τους στόχους της, τότε δεν αποκλείεται ο Μελισσανίδης να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Και σε αυτό το ενδεχόμενο, το όνομα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να πέσει στο τραπέζι, μιας και ο Ρουμάνος έχει υποστηρικτές στα Σπάτα…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments