Κόσμος

Γαλλία: Το ντιμπέιτ εκτόξευσε τη διαφορά του Μακρόν επί της Λεπέν

Γαλλία: Το ντιμπέιτ εκτόξευσε τη διαφορά του Μακρόν επί της Λεπέν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο 22% η διαφορά μετά από μέτρηση που έγινε σήμερα.

Ενισχυμένος βγήκε από το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με την Λεπέν ο Εμάνουελ Μακρόν, τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής στη Γαλλία.

Ο 39χρονος πολιτικός συγκεντρώνει πλέον το 61% έναντι 39% της ακροδεξιάς Λεπέν, σύμφωνα με την κυλιόμενη μέτρηση της εταιρίας ifop. Μια διαφορά που είναι αντίστοιχη με των πρώτων ημερών μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της μέτρησης είναι η δήλωση του 75% των ερωτηθέντων ότι θα συμμετέχουν στις εκλογές κάτι που είναι στα υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.