Αθλητισμός

“Βόμβες” από Μελισσανίδη: “Αλήτης και στημένος ο βοηθός – Τρία μέτρα οφσάιντ”

“Βόμβες” από Μελισσανίδη: “Αλήτης και στημένος ο βοηθός – Τρία μέτρα οφσάιντ”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Τι να την κάνω τη συγγνώμη, να πάει να την πει στο Άγιο Όρος", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Έξαλλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον βοηθό διαιτητή που άφησε τη φάση του Ενρίκε να ασχοληθεί, παρά το γεγονός πως ήταν οφσάιντ. Τον κατηγορεί πως ήταν στημένος και τον αποκάλεσε αλήτη που στέρησε το Κύπελλο από την ΑΕΚ.

«Για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγνώμη. Συγνώμες στο Άγιο Όρος

Με τρία μέτρα οφσάιντ, χάθηκε ένα Κύπελλο. Τρία μέτρα οφσάιντ, ας το πάρει ο ΠΑΟΚ. Με αυτή την αλητεία. Με τον αλήτη τον επόπτη», ανέφερε μετά το τέλος του ματς.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.