Κόσμος

ΗΠΑ: Η ανησυχία του Κόμεϊ για το δείπνο με τον Τραμπ

ΗΠΑ: Η ανησυχία του Κόμεϊ για το δείπνο με τον Τραμπ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αποκάλυψη του πρώην διευθυντή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών για το δείπνο Τραμπ - Κόμεϊ.

Στην αποκάλυψη ότι ο μέχρι πρότινος διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ ήταν «ανήσυχος» πριν το δείπνο της 27ςη Ιανουαρίου με τον εκλεγμένο τότε πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε ο πρώην διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ.

Ο Κλάπερ μίλησε στο δίκτυο MSNBC και αποκάλυψε ότι είχε επαφή με τον Κόμεϊ, πριν τη γιορτή για τη συνταξιοδότησή του.

Όπως υποστήριξε, ο Κόμεϊ του είπε ότι είχε προσκληθεί σε δείπνο από τον Ντόναλντ Τραμπ και ότι ήταν «ανήσυχος με αυτό». Είπε δε, ότι ανησυχούσε για την πιθανότητα αυτός ή το FBI να φαινόταν προς τα έξω ότι δεν λειτουργούν ανεξάρτητα από τον Λευκό Οίκο.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.