Ελλάδα

Μενίδι: Η στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον 11χρονο Μάριο (pics&vid)

Μενίδι: Η στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον 11χρονο Μάριο (pics&vid)
Ντοκουμέντο από τη βραδιά της τραγωδίας.

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μενίδι, όπου ο 11χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα που τον χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μίας σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό της περιοχής.

Στις φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο, φαίνεται το ασθενοφόρο που έχει μπει στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών για να παραλάβει το βαριά τραυματισμένο 11χρονο παιδί.

Την στιγμή εκείνη κανείς δεν γνωρίζει ότι ο μικρός Μάριος χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Όλοι μιλούν για χτύπημα στο κεφάλι. Τελικά, όπως απεδείχθη, ο 11χρονος μαθητής που εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Παίδων, σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το iefimerida.gr

Το protothema.gr δημοσιεύει μάλιστα και βίντεο από στιγμή της τραγωδίας που έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο 11χρονος Μάριος έχει σωριασθεί στο προαύλιο του σχολείου και το ασθενοφόρο έχει μόλις φθάσει για να τον παραλάβει. 

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο παιδί, ενώ πολλοί γονείς και παιδιά που κάθονταν στα καθίσματα τα οποία είχαν τοποθετηθεί στην αυλή του σχολείου για την καλοκαιρινή γιορτή, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και γυρίζουν να κοιτάξουν προς το μέρος που εκτυλίσσεται η τραγωδία, κοντά στη μπασκέτα του σχολείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments