Ελλάδα

Τροχαίο στο δρόμο για Χαλκιδική – Mε χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία

Τροχαίο στο δρόμο για Χαλκιδική – Mε χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η κίνηση των οχημάτων, η οποία είναι αυξημένη από πολύ νωρίς το πρωί, διεξάγεται με καθυστερήσεις, και χαμηλές ταχύτητες στο σημείο του ατυχήματος.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί που κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, στο ρεύμα προς τη Χαλκιδική και στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας καθώς δύο οχήματα βρίσκονται στο οδόστρωμα, μετά από τροχαίο.

Η κίνηση των οχημάτων, η οποία είναι αυξημένη από πολύ νωρίς το πρωί, διεξάγεται με καθυστερήσεις, και χαμηλές ταχύτητες στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στις 07:45 μετά τον κόμβο της Νέας Καλλικράτειας στο ρεύμα με κατεύθυνση τη Χαλκιδική.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, όταν η οδηγός δεύτερου άλλαξε αιφνιδιαστικά λωρίδα κυκλοφορίας για να αποφύγει ένα άλλο, τρίτο, Ι.Χ. το οποίο είχε σταθμεύσει ο οδηγός του, προκειμένου να αλλάξει λάστιχο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.