Πολιτική

Ξανθός για Βαρουφάκη: Εχει το σύνδρομο της εκ των υστέρων δικαίωσης

Ξανθός για Βαρουφάκη: Εχει το σύνδρομο της εκ των υστέρων δικαίωσης
"Στο υπουργικό συμβούλιο δεν συζητήθηκε ούτε “Plan Β” ούτε “Plan Χ”" υποστήριξε ο υπ. Υγείας.

Με όρους… ψυχολογίας επιχείρησε να κρίνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στον Γιάνη Βαρουφάκη για τις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του Adults in the room"

Σύμφωνα με τον Α. Ξανθό το 2015 "στο υπουργικό συμβούλιο δεν συζητήθηκε ούτε “Plan Β” ούτε “Plan Χ”". Παρότι ωστόσο πρόσθεσε ότι "αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν συζητήσεις σε πιο στενό επίπεδο" ο υπ. Υγείας συνέχισε: "Αδικεί τη διαδρομή του ο Βαρουφάκης με τον τρόπο που κινείται . Προσπαθεί να δώσει λαβες για αποδομητικη κριτική στην κυβέρνηση, κι είναι εκτός πραγματικότητας. Έχει σύνδρομο εκ των υστέρων δικαίωσης όπως κι άλλοι άνθρωποι".

Οπως υποστήριξε μάλιστα υπουργό, όλα αυτά δείχνουν ότι «η χώρα μας και η διαπραγματευτική της ομάδα δεν ήταν δεδομένη, πραγματικά διαπραγματεύτηκε και εξάντλησε όλα τα περιθώρια, προσπάθησε να απειλήσει και να διεμβολίσει το σκληρό τείχος των δανειστών».

Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να γίνει αυτό, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, "τότε έκανε ένα σκληρό συμβιβασμό που τις παρενέργειες βιώνουμε ακόμα τη διετία αυτή, αλλά τής δόθηκε νέα λαϊκή εντολή διαχείρισης με εντιμότερο και δικαιότερο τρόπο".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments