Γεύση

Το μόνο που χρειάζεσαι το καλοκαίρι – για απόλαυση άνευ προηγουμένου

Το μόνο που χρειάζεσαι το καλοκαίρι – για απόλαυση άνευ προηγουμένου
Χαλάρωση άνευ ενδοιασμών...

Η φάση είναι πάλι ζέστη και η πόλη δεν αντέχεται γιατί καλοκαίρι άνευ παραλίας δεν λέει.

Ξέρω πως και εσύ ανυπομονείς να τρέξεις την Κυριακή στην θάλασσα και να αράξεις στην ξαπλώστρα, αφήνοντας σπίτι και γραφείο, έχοντας τους φίλους σου δίπλα, παίζοντας ρακέτες και πίνοντας μπύρες.

Έτσι και εγώ πήρα τις κολλητές μου την Κυριακή, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για παραλία. Μετά από την κίνηση, που φυσικά και είχε και έναν καφέ που ήδη ήπιαμε, βρεθήκαμε εκεί που θέλαμε… Ήλιος, κόσμος, ρακέτες και φλαμίνγκο γέμιζαν την παραλία αλλά ευτυχώς βρήκαμε ξαπλώστρες να κάτσουμε.

Μια γρήγορη βουτιά είναι ό,τι πρέπει και χρειάζομαι και έτσι τρέχω στη θάλασσα, αφήνοντας τις κολλητές μου να κάνουν ηλιοθεραπεία. Την ώρα που βγαίνω, ο σερβιτόρος βρισκόταν στη θέση μας και τα κορίτσια έκαναν παραγγελία. 

«Πιάσε μία FIX Άνευ» του λέω, πόσο καφέ πια να πιεις. Την είχε δοκιμάσει το αγόρι μου την προηγούμενη φορά που είχε βγει και είχε τρελαθεί. «Η ξανθιά στην ξανθιά», σκέφτηκα και γέλασα μόνη μου. Για την ακρίβεια μια διαφορετική ξανθιά με την αυθεντική γεύση μπύρας άνευ αλκοόλ. Γιατί τι να το κάνεις το αλκοόλ και τις θερμίδες. Η μπύρα άνευ, εκτός του ότι έχει μόνο 15 θερμίδες, γιατί προσέχω και το σώμα μου, αποτελεί και μια συνειδητή επιλογή γιατί μπορώ να πιω όσο θέλω και να γυρίσουμε μετά σπίτια μας με ασφάλεια.

Επιτέλους, ήρθε η FIX Άνευ και ήταν αυτό που χρειαζόμουν μετά από λίγη ώρα στον ήλιο. Πίνω και ήταν έρωτας με την πρώτη γουλιά. Στη σωστή θερμοκρασία, με υπέροχη γεμάτη γεύση μπύρας, μια απόλαυση… άνευ προηγουμένου. 

Λέω στη φίλη μου να δοκιμάσει και κάπως έτσι το μπουκάλι με την χαρακτηριστική γαλάζια ετικέτα πέρασε απ’ όλες τις φίλες μου και τελείωσε… «Πιάσε 5 FIX Άνευ» λέω στον σερβιτόρο και κάπως έτσι πήγε η Κυριακή μας.

Η FIX Άνευ μπήκε κατευθείαν στη λίστα με τις καλοκαιρινές και όχι μόνο απολαύσεις μου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments