Αθλητισμός

Γιατί ο Ολυμπιακός είχε τα μαύρα χάλια του

Γιατί ο Ολυμπιακός είχε τα μαύρα χάλια του
Γιατί ο Ολυμπιακός είχε τα μαύρα χάλια του

Τα μαύρα του χάλια είχε ο Ολυμπιακός με την… Λαμία και επιτόπου έπεσαν σύρμα οι δικαιολογίες! Η ομαδάρα ήταν… κουρασμένη. Κι όχι μόνον! Έπαιξε και με εχθρική διαιτησία. Λησμόνησαν να πουν το άλλο. Ότι το ματς έγινε εκτός έδρας, στο μακρινό και δύσβατο Περιστέρι.Γι αυτό είμαστε φουκαράδες εμείς οι Έλληνες. Δεν αντέχουμε την αλήθεια. Το ζόρι. Μαλακό πράμα είμαστε. Να πάει στο διάολο η κριτική, η αυτοκριτική. Τα πάντα όλα τα πακετάρουμε με τη δικαιολογία. Φοβερό, ε; Να είσαι ο Ολυμπιακός και στην πρώτη στραβή να ανοίγεις το κουτάκι με τα χάπια.

Γιατί, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν χθες για τα μπάζα στον συγκεκριμένο αγώνα με την Λαμία; Αυτός θα ‘ναι ο ακριβοπληρωμένος πρωταθλητής όταν στην Ελλάδα δεν παίζει ντέρμπυ. Μη λέμε τα ίδια. Οι βεντέτες του δεν ήρθαν για να σκοτώνουν κατώτερες ομάδες. Τα έχουμε πει. Στο φινάλε είναι αντιποδοσφαιρικό, αντιανθρώπινο επαγγελματίες να αλλάζουν ρυθμό και αγωνιστικό περιβάλλον από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν γίνεται.

Και ποια είναι η Λαμία στα μάτια των πολυφωτογραφημένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Μπαίνουν στο ίδιο ζύγι τα νούμερα στα συμβόλαια τους; Εδώ κοτζάμ ΠΑΟΚάρα και δεν έδειξε την κλάση της με κάποια Έστερσουντ, περίμενες ο θρύλος, για να πάρει το τρίποντο, να συναρπάσει τα πλήθη των γάβρων;

Με τις Ριέκες του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα παίζει τόσο όσο χρειάζεται για να κερδίσει. Ούτε σέντσι παραπάνω. Αν με την Λαμία κρινόταν π.χ. πρόκριση στην Ευρώπη, τότε αλλάζει το έργο. Οι παίκτες θα τα έδιναν όλα, για πάρτη τους βέβαια. Ποια ομάδα; Ο επαγγελματίας, ο σήμερα εδώ, χθες σ’ άλλη ομάδα κι αύριο αλλού, παίζει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του. Και χθες με την Λαμία την έκανε τη δουλειά, το έβγαλε το μεροκάματο. Κομμένη, λοιπόν, οι δικαιολογίες και τα παράπονα.

πηγή:  apodytiriakias.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments