Αθλητισμός

Μία λύση για τον Ολυμπιακό πριν και μετά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μία λύση για τον Ολυμπιακό πριν και μετά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το sport-fm.gr ένα θέμα του Ολυμπιακού από τη δική του οπτική.

ntttttt

• Επειδή δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Ολυμπιακός ήταν χθες στο Περιστέρι ανασφαλής αμυντικά και ελάχιστα επικίνδυνος επιθετικά. Δεν ήταν εικόνα πρωταθλητή αυτή. 

n• Θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο, δεν το περίμενες, Αυγουστιάτικα και μετά από τέτοιο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ; Το περίμενα, ήμουν ευχαριστημένος αν κέρδιζε και μισό μηδέν ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα της προβληματικής εμφάνισης. 

n• Κι επειδή ο Ολυμπιακός θα έχει κι άλλα τέτοια παιχνίδια πρωταθλήματος, πριν και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλή επιλογή ένα πιο εκτεταμένο ροτέϊσον στην ενδεκάδα, από την στιγμή που δείχνει η ομάδα να έχει ένα βάθος και μία ποιότητα στο ρόστερ της. 

n• Να θυμίσω ότι χθες ο Χάσι έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με το 1-0 στην Ριέκα (μέσα Μίλιτς, Φορτούνης, Πάρντο κι έξω Κούτρης, Βούκοβιτς, Καρσελά) και να υπενθυμίσω ότι στο 4-1 με τη Λάρισα στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη είχε οκτώ αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του 2-1 με τη Ριέκα. Και ναι μεν το χθεσινό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι, αλλά κι εκείνο με τη Λάρισα ήταν κεκλεισμένων των θυρών. 

n• Αναρωτιέμαι, δηλαδή, έστω έχοντας ήδη δει το έργο, δηλαδή το παιχνίδι με τη Λαμία: ο Φιγκέϊρας θα ήταν χειρότερος του Ομάρ; Ο Ζντιέλαρ χειρότερος του Ζιλέ; Ο Ανσαριφάρντ χειρότερος του Μπεν; Κι ο Σεμπά χειρότερος του Μάριν; Ειλικρινά, δεν το νομίζω. Και φάνηκε κι απ΄ όταν μπήκαν αλλαγή οι τρεις από αυτούς τους τέσσερις. 

n• Θα συμφωνήσω ότι με εφτά αλλαγές στην σύνθεση (αντί για τρεις), μειώνεται ο βαθμός ομοιογένειας και συνοχής. Ωστόσο, αυξάνεται το κίνητρο των παικτών της αρχικής ενδεκάδας. Και το κίνητρο στο ποδόσφαιρο είναι πάντα πολύ σημαντικός παράγοντας. 

n• Άλλωστε, εδώ μιλάμε για παίκτες έτοιμους, όπως οι Φιγκέϊρας, Σεμπά, Ανσαριφάρντ, ακόμη κι ο Ζντιέλαρ. Και μην ξεχνάμε ότι εκτός απ΄ όσους έπαιξαν χθες και δεν είχαν παίξει στη Ριέκα, υπάρχουν κι οι Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ανδρούτσος, Ταχτσίδης, Σιώπης, Γιαννιωτης, αλλά κι οι Σισέ, Νικολάου. Όλοι αυτοί δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό τουλάχιστον στα 20 από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος; Και δεν πάω στους υπόλοιπους, που είναι πιθανόν να φύγουν. 

n• Από το να παίζει συνεχώς π.χ. ο Ζιλέ, στα 33 προς 34, μήπως λοιπόν θα ήταν προτιμότερο να παίρνουν ευκαιρίες κάποια άλλα παιδιά, από την στιγμή που έχει άλλα τρία εξάρια η ομάδα.

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments